Grattis markus!: )

idag är de fredag och fyfan vilken jobbig dag de har varit.. skulle egentligen åka till mjölby och träffa min älskling för fyfan vad jag saknar henne! men idiot som jag är så tog jag ju en sista minuten resa.. och tro fan att de är 1000 pers före i kön när man ska hämta ut biljetten.. så de blev att åka hem istället och dricka lite påskmust och chilla.. va nån dålig jävla film med brad pitt på tv också men den filmen va ju värdelös.. egentligen vill jag bara ut och dynga ner mig men de ska jag inte göra, istället blir de nog att sova rätt tidigt idag så man orkar med valborg imon :) sov så gott <3

255325254254

haha skön gammal bild! ; D

torsdag : )

God morgon folket! lite halv kass natt måste jag säga tyvärr, först en mardröm men sen när jag somna om blev de roligare haha, då drömde jag att de fanns en sjö där man kunde sitta på sälar och åka runt, helt efteblivet! idag tänkte jag att vi kanske skulle fixa markus sen hem till mig så dom har nåt och sova i när min älskling och hennes syster kommer ner :) annars hade jag väl inga andra planer för dagen. sitta hemma och slappa och lyssna på musik som man brukar göra : ) nu ska jag fan duscha och fixa mig, sköt om er!

2344333333
miss you baby<3

in love

fyfan vad härligt de är att ha denna känslan i kroppen igen! nånting jag har saknat i en jävligt lång tid faktiskt! men vipps sa de bara så kom den tillbaka! åh vad jag älskar livet just nu<3. Det har varit en sjukt slapp dag idag, bara legat i soffan och degat utan cigg.. men sen ringde på dörren och min mamma kom hem igen efter typ 2 veckor från mellerud, och tro fan att hon hade cigg! där kom verkligen räddningen asså:) så vi gick ut och tog en fika i den härliga vår natten kan man väl säga, nu ska jag snart sova och drömma om mitt hjärta;)<3 puss på er!

3535355355335

memories

HEJSAN IGEN! :D

åh jävlar har nyss läst igenom massa gamla inlägg och kollat på bilder från typ 2009 haha, vilka minnen som kommer upp = ) har faktiskt tänkt att börja blogga lite igen! sjukt längesen och jag  har faktiskt saknat de lite. nu flyter livet på rätt bra igen iallafall! blivit kär och haft en jävligt roligt helg med madde, markus och mickis i mjölby/linköping, gillar inte att sakna folk så jag tänkte faktiskt åka tillbaka idag men de gick ju inte riktigt... får bli nån annan dag i veckan istället = ), än så länge har jag fan inte gått ur sängen idag! sjukt jävla slapp dag. ska göra lite mer poatis till kycklingen som är kvar sen igår=), får väl se vad jag hittar på sen, de e ju iallafall fint väder och de gillar vi ju allihopa:D ha de så gott allihopa = )


asdasdasd

tog denna bilden till dagens inlägg för att jag tycker den e så sjukt jävla söt!<3

RSS 2.0