feelin fine

Hade jag nyss en vit helg? okej de blev nån öl och grogg igår kväll men va fortfarande hemma! Kan knappt tro att de är sant! Ska jag vakna upp ur drömmen snart eller?! hela helgen har bara varit hard fucking work. Känns bra nu och de e väl huvudsaken:) ta nu hand om varandra för de ska jag göra! Tjohej


i got a hangover

inte ofta man e bakfull på en torsdag men så ser livet ut just nu! tänkte jag skulle ta de lugnt i helgen så en fylla måste man ju hinna med varje vecka! igår blev de sticky med öl&sprit men de började avta så vi stack vidare till rockbaren, nån vid namn ian blev riktigt kalasfull HAHA! men de gillar vi. idag mår man ju inte mer än helvete så tänkte jag skulle lägga mig och dö eller nåt, haaaa d!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


im back where i started

Känslan i kroppen borde kännas bra! nu är den bara ett helvete rent ut sagt.








123123123132123


bad feeling

mår skit. Vaknar upp och känner att jag e helt jävla förstörd..jag klarar inte av att festa flera dagar i streck längre. Slår slint i huvudet och jag blir helt asocial... sa jag nåt dumt, gjorde nånting jag kanske inte borde gjort så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för de! För övrigt så ska jag dö nu, hej hej


myspys = )

chillar hemma med emma ikväll och försöker vinna på draw something! går ju sådär bra.. vi hade inget bättre för oss, filmen va så jävla dålig! annars har dagen vart helt okej! käka lunch i stan med stefan och fan va gott de va!


664252262644266624642


awesomeness

bra dag! träffat mycket glada människor och fått lite energi, nu är de bara träningen som fattas! fan jag måste komma igång igen, skall de vara så jävla svårt att dra ner till 24/7 och köpa sig ett jävla gymkort?! eller bara köpa sig ett par jävla skor och dra ut och springa... fattar inte vad de är som gör mig så jävla lat, men nu jävlar!
längtar till lördag som fan! då smäller de rejält har jag hört! take care


123213132121223


Take this broking wings

Hallå så! kom fan iväg till mötet idag även om de va stressigt som fan! Vädret e ju tillbaka och de kan man ju inte göra nåt annat än älska! nu ska jag sätta mig ute och sola lite och ha de jävligt gött! tycker jag fan att jag är värd efter att ha diskat och städat.. finns roligare saker att göra!





22323232


RSS 2.0