1 månad idag med min älskling<3

Godmorgon folket :) längesen jag skrev nåt här nu.. kan bero på att jag har varit i mjölby i 10 dagar nu, riktigt skönt att komma bort från göteborg! sen slipper man ju sakna madde också, hon fyllde 20 i lördags och vi käka tacos och drick lite:) sen vidare till en grymt rolig mc fest i miklagård tror jag de hette? blev karoke och mycket alkohol och stå hej:) bakfull som fan va man ju hela söndagen men de har släppt nu. idag börjar min baby jobba så kommer inte träffa henne förens kl 10 ikväll;(, men ungarna kommer ju hit vid 5-6 tiden så de lär ju bli ett jävla liv iallafall:D kollar just nu på wallander men funderar på att somna om.. klockan e ju för fan 08.15, vad fan gör jag ens vaken? nu ska jag fan somna om! ha en bra dag folket för de ska fan jag ha! :)

324234234234234
you make me happy baby<3

onsdag

god morgon:) för första dagen på länge känner jag att jag är utvilad iallafall, skönt att få sina 8-9 timmars sömn! blir snart att duscha och iväg till jobbet för att sälja lite jävla avtal. Hade en riktigt dålig dag igår så får hoppas på bättre idag! tanken va att jag skulle ut och lägga mig på gräsmattan och sola lite men solen e ju inte alls lika varm och go som den va igår vid den här tiden..så de blir till att skita i de och bara dra iväg! ikväll efter jobbet blir de fan träna! måste komma igång med de igen så man får igång kroppen = )  see ya later beatches!

123123123132123
i miss you baby


deppsöndag!

hej igen folket! nu är tyvärr helgen slut.. den har varit jävligt rolig måste jag säga! i fredags kom madde, mickis, manni och elin ner från mjölby:) vi hade lite fest här hemma hos mig i fredags och de va jävligt roligt! bakfulla och 3 timmars sömn på lördagen så stack vi till liseberg : ) har fan inte vart där på hur många som år som helst! vi vann massa gossedjur och lite choklad : ) sen träffa vi nicklas, en trollkarl som är helt sinnes sjuk! jag blev ju helt galen och ville lära mig allt så vi åkte hem till hans kompis och drack whisky och trolla lite till:) när alkholen va i kroppen blev vi sugna på att dra ut! de blev att vi stack till valand, vi va väl där till 5 så vi somna ju inte förens 7 på morgonen ungefär haha! så seg är man! dessutom har tjejerna åkt hem vilket är jävligt tråkigt:( hur fan ska jag klara mig utan min madde nu då..? de e tur att de finns mobil och msn = ) nu ska jag fan sova lite för min kropp är helt våldtagen efter helgen.. hoppas ni andra också haft en bra helg : ) take care!

adfadfadfad

madelene tjärnliden <3

asså jag måste fan ha träffat världens underbaraste tjej! :D, tanken va att jag skulle skita helt och hållet i valborg! känns som att man börjar bli lite för gammal för att springa runt på stan och vara skit full, men de sluta ändå med att jag gick ut: ) så ringde jag madde för att kolla läget bara ;) skoja lite om att dom skulle åka till gbg : ) sen gick jag in på berså och träffa markus, basti och lite annat roligt folk, sen ringer min baby och säger att dom e på väg till göteborg?:O vafan de e ju typ 30 mil?! HAHAH hon e lite sjuk i huvudet men jag älskar henne ändå!<3 så nu väntar jag bara på att dom ska hämta mig efter typ 3 timmars bilresa.. hahha galet! hoppas ni haft en rolig valborg iallfalll! puss


<3

RSS 2.0